Tourismusverband der Gespanschaft Zagreb

Višestruko nagrađivani spot “Zagreb County A Taste Above” odabran u službenu selekciju filmova festivala Silafest 2023. 

Objavljena je nova službena selekcija za prestižni festival Silafest 2023 koji okuplja ponajbolje turističke filmove i promotivne spotove u Adria i Balkan regiji. Uzbudljiva vijest stigla je kao priznanje za izuzetan rad i kreativnost koji je uložen u spot “Zagreb County A Taste Above”, ali i promociju Zagrebačke županije.

Video, koji je predstavio bogatstvo kulturnih i prirodnih atrakcija Zagrebačke županije, odabran je za sudjelovanje na Silafestu, renomiranom događaju koji se odvija na obalama Dunava u idiličnom gradiću Veliko Gradište, Srbija. Ova manifestacija predstavlja srpsku fazu CIFFT Circuit-a, međunarodnog natjecanja u filmskoj produkciji turističkih destinacija.

Direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović izjavila je: “Iznimno smo sretni što je naš promotivni video “A Taste Above” uvršten u službenu selekciju Silafesta 2023. Ova priznanja potvrđuju našu predanost promociji svega onog što zagrebački zeleni prsten nudi. Promotivni video obuhvatio je svu esenciju našeg područja, ističući održivost, jedinstvene okuse, krajolike i lokalnu zajednicu”.

Selekcija za Silafest 2023 predstavlja važan korak za promociju Zagrebačke županije kao atraktivne turističke destinacije i dodatno jača njeno prisustvo na međunarodnoj sceni. Očekuje se da će ovaj događaj okupiti talentirane filmske stvaratelje, turističke profesionalce i ljubitelje putovanja iz cijelog svijeta.

Nakon objave službene selekcije, žiri će ponovno zasjedati kako bi ocijenio videozapise te odabrao najbolje među njima. Detaljnije informacije o finalnoj konkurenciji bit će objavljene nakon 1. kolovoza, dok se samo natjecanje održava od 27. kolovoza do 2. rujna 2023.

de_DEDE

Pretraživanje

Suche

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content