Turistička zajednica Zagrebačke županije

Višestruko nagrađivani spot “Zagreb County A Taste Above” odabran u službenu selekciju filmova festivala Silafest 2023. 

Objavljena je nova službena selekcija za prestižni festival Silafest 2023 koji okuplja ponajbolje turističke filmove i promotivne spotove u Adria i Balkan regiji. Uzbudljiva vijest stigla je kao priznanje za izuzetan rad i kreativnost koji je uložen u spot “Zagreb County A Taste Above”, ali i promociju Zagrebačke županije.

Video, koji je predstavio bogatstvo kulturnih i prirodnih atrakcija Zagrebačke županije, odabran je za sudjelovanje na Silafestu, renomiranom događaju koji se odvija na obalama Dunava u idiličnom gradiću Veliko Gradište, Srbija. Ova manifestacija predstavlja srpsku fazu CIFFT Circuit-a, međunarodnog natjecanja u filmskoj produkciji turističkih destinacija.

Direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović izjavila je: “Iznimno smo sretni što je naš promotivni video “A Taste Above” uvršten u službenu selekciju Silafesta 2023. Ova priznanja potvrđuju našu predanost promociji svega onog što zagrebački zeleni prsten nudi. Promotivni video obuhvatio je svu esenciju našeg područja, ističući održivost, jedinstvene okuse, krajolike i lokalnu zajednicu”.

Selekcija za Silafest 2023 predstavlja važan korak za promociju Zagrebačke županije kao atraktivne turističke destinacije i dodatno jača njeno prisustvo na međunarodnoj sceni. Očekuje se da će ovaj događaj okupiti talentirane filmske stvaratelje, turističke profesionalce i ljubitelje putovanja iz cijelog svijeta.

Nakon objave službene selekcije, žiri će ponovno zasjedati kako bi ocijenio videozapise te odabrao najbolje među njima. Detaljnije informacije o finalnoj konkurenciji bit će objavljene nakon 1. kolovoza, dok se samo natjecanje održava od 27. kolovoza do 2. rujna 2023.

hrHR

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content