Tourismusverband der Gespanschaft Zagreb

Sajam cvijeća i Jagodan

Turistička zajednica Grada Dugog Sela i Pučko otvoreno učilište 29. i 30. travnja u 17 sati organiziraju Sajam cvijeća – “Dugoselski cvijet” i ,,Jagodan”. Svečano otvorenje sajma cvijeća bit će na platou Pučkog otvorenog učilišta u Dugom Selu, Antuna Mihanovića 2.

Nakon svečanog otvorenja, održat će se eko radionica razvrstavanja otpada u organizaciji DV Didi Puhovo, a svoj nastup imat će djeca iz DV Dugo Selo.

U 18 sati slijedi predstava ,,Čudak Šumek”, kazališta Mala scena.

Jagodan – simbolični početak mjeseca dugoselskih jagoda, bit će obilježen natjecanjem i podjelom štrudle s jagodama. Gost sajma je opatijska Udruga ljubitelja kamelija koji će u subotu od 10 sati održati radionicu o uzgoju i rezidbi kamelija. Od 15 sati organizirana je radionica izrade terarija koju će voditi mag. ing. hortikulture Tonko Katanović, i mag. ing. fitomed. Marijana Tomić.

de_DEDE

Pretraživanje

Suche

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content