Tourismusverband der Gespanschaft Zagreb

Kupski plov 2022. i Drevokup

Udruga Kupa – rijeka života, općine Pokupsko i Lasinja, u suradnji sa Konjičkom udrugom dragovoljaca Domovinskog rata Pokuplje, povodom obilježavanja dana donošenja odluke o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske organiziraju kajak-kanu-rafting regatu pod nazivom Kupski plov 2022.

Regata će se održati u subotu, 25. lipnja 2022. godine, sa polazištem u Lasinji, kod mosta na desnoj obali rijeke Kupe i odredištem na pokupskoj plaži. Planirano vrijeme isplovljavanja je 9:00 sati (doći barem 30 min. ranije), očekivano trajanje ture je 4 – 5 sati (cca. 20 km). Osigurana je logistička veza od od polazišta do odredišta, uključujući prijevoz stvari i osoba.

Za sve sudionike predviđeno je piće dobrodošlice i zakuska na startu te topli obrok na odredištu, bez kotizacije. Po dolasku na pokupsku plažu, nakon okrjepe, slijede Obala-Kupa igre (zabavne igre na vodi i obali, uz sudjelovanje kajakaša i jahača na konjima). Mogućnost noćenja na plaži u vlastitoj organizaciji (šatori, vreće).

U nedjelju, 26. lipnja, održat će se Pokupski Drevokup, uzbudljive timske igre sa više atraktivnih i zabavnih disciplina. Bogat ugostiteljski i glazbeni program predviđen je za oba dana.

Svi sudionici trebaju imati potrebnu opremu za siguran plov, a sudjelovanje je isključivo na vlastitu odgovornost!

Plakat Kupski plov

de_DEDE

Pretraživanje

Suche

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content