Tourismusverband der Gespanschaft Zagreb

Dani Općine Križ i 10. Sajam obrta i rukotvorina

Ovogodišnji program obilježavanja Dana Općine Križ započinje u petak 26. kolovoza, a završava 10. rujna 2022. godine, a nakon čega će se 14. rujna održati i svečana sjednica Općinskog vijeća u povodu Dana Općine Križ.
Iz programa izdvajamo centralni dan proslave, subotu 27. kolovoza 2022. godine kada će se tijekom cijelog dana u centru Križa biti raznoliko sadržaj za sve generacije.
Program započinje obiteljskom biciklijadom, a nakon toga slijedi 10. Sajmom obrta i rukotvorina koji će se održavat u parku u centru Križa. Glazbeni program biti će organiziran na tri lokacije i to u parku u centru Križa od 17 sati gdje Vas očekuje nastup KUD-a Graničar u suradnji s Udrugom umirovljenika Općine Križ od 16 sati te od 18 sati nastup Tamburaškog sastava Šegrti uz degustaciju vina Udruge vinogradara i vinara „Škaf“ Križ.
Na prodajnom platou u parku u Križu od 19 sati biti će Cocktail i DJ party, a od 22 sata na livadi u centru Križa, pod šatorom, koncert će održati grupa Opća opasnost.

Poveznice  na moguće prijave za:

de_DEDE

Pretraživanje

Suche

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content