Tourismusverband der Gespanschaft Zagreb

10. revija u slici – Jedinstvo u raznolikosti

Jedinstvena, glamurozna i spektakularna modna revija koja okuplja više od 100 sudionika i to 30 obrtnika i poduzetnika iz Vrbovca i okolice (dizajnera, krojača, frizera, stilista, kozmetičara, fotografa, cvjećara) te 70 modela održat će se  2. 12. 2023. godine u prostoru KTC-a Vrbovec.

Cilj ove revije  je prilika za promociju lokalnih obrtnika i poduzetnika, ističući njihovu ulogu u stvaranju prosperitetne lokalne ekonomije te održivi pristup proizvodnji odjeće kroz prirodne materijale.

Vrbovečki obrtnici i poduzetnici, krojači i dizajneri odjeće, podijeljeni u 10 timova, prikazat će svoje izvanredne kolekcije i širok spektar stilova – od dnevne do klasične elegancije, sve do modernih, večernjih i avangardnih kreacija. Svaka kolekcija nosit će pečat originalnosti i autentičnosti, ističući raznolikost talenata koji pružaju cjelovit doživljaj mode i ljepote.

Organizatori: Udruženje obrtnika Vrbovec i Turistička zajednica Grada Vrbovca.

de_DEDE

Pretraživanje

Suche

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content