Zagreb County Tourist Board

Uživajte ovog vikenda u finim kapljicama na kraljevskom ljetnom partiju!

Nanese li vas ovog vikenda put na jednu od vinskih cesta Zagrebačke županije, točnije Zelinsku vinsku cestu možete biti sigurni da je pred vama ne samo iskustvo vrhunskih vina, već i niz nevjerojatnih dogodovština bez obzira na to putujete li s jednom posebnom osobom, većim društvom ili obitelji.

Znamo već svi kako zelinskom vinskom cestom vlada sorta kraljevina, a ovog vikenda ideja sljubljivanja vina, hrane i glazbe koja utječe na doživljaj aroma, okusa i asocijacija pojedinog vina biti će realizirana u konceptu degustacije vina uz DJ-a i poznatih finih zalogaja by Nekić Trucks-a.

Iako je čitava Zagrebačka županija nadohvat ruke od glavnog grada i kao takva stvorena za jednodnevni izlet, da biste zaista uronili u sva iskustva koja se ovdje kriju nije naodmet razmisliti o kušanju kraljevskih vina nagrađenih na ovogodišnjem Decanter World Wine Awards-u koje je održano u Londonu, a baš Vina Puhelek-Purek iz Svetog Ivana Zeline dobila su zlatnu medalju za svoj Sauvignon iz 2021.

Pozivamo Vas da ovaj vikend  provedete u divnom ljetnom događaju gledajući u zalazak sunca i nazdravite jednom od butelja vrhunskog vina ovoga kraja, jer neočekivana iskustva Zagrebačke županije čekaju da ih doživite i podijelite s drugima.

 

 

 

 

en_USEN

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content