Zagreb County Tourist Board

3. Pjenušavi plešivički doručak u vinogradu 

Nedjeljno uživanje s mjehurićima u zelenilu vinograda.

Pjenušavi doručak na Plešivici – radost za sva čula.

U nedjelju, 12. 6. 2022.  održat će se treći Pjenušavi plešivički doručak u vinogradu, u vinogradarskoj kući Braje, u organizaciji Salona pjenušavih vina Zagreb i s podrškom Turističke zajednice grada Jastrebarskog, grada Jastrebarskog i Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Program traje od 10-14h, sudjeluje 5 vinarija koje nude posjetiteljima najprije pjenušava vina, a oko 13h najavljen je EN PRIMEUR Plešivica, predstavljanje po jednog novog vina na tržištu. Sudjelovanje su potvrdile  vinarije Braje, Jagunić, Gregorić, Sirovica i Režek. Bogati plešivički doručak spremit će vinarija domaćin – Braje. Za poseban glazbeni ugođaj pobrinut će se duo iz Filmmusicorkestra – s glazbom iz poznatih naših i svjetskih filmova.

Događaj je otvoren za javnost, ali je broj gostiju ograničen, stoga požurite s rezervacijama. Više informacija o događaju potražite na stranicama Salon of Sparkling wines.

Fotografije: Julio Frangen

en_USEN

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content