Tourismusverband der Gespanschaft Zagreb

Turistička zajednica Zagrebačke županije nominirana za nagradu World’s Best Tourism Film

Turistička zajednica Zagrebačke županije sudjeluje u CIFFT People’s Choice Award 2023. S višestruko nagrađivanim destinacijskim filmom “Okusi prije svega” nalazi se u impresivnom izboru 56 izvanrednih filmova iz čak 25 zemalja, koji se natječu za prestižnu titulu Najboljeg turističkog filma na svijetu po izboru publike.

Od 2. do 20. listopada 2023, globalna publika moći će dati svoj glas za omiljene turističke filmove svijeta. Organizirano od strane Međunarodnog odbora festivala turističkih filmova (CIFFT) u sklopu CIFFT Circuit 2023, natjecanje slavi ključnu ulogu videa u promociji globalnog turizma.

Film Okusi prije svega produciran od strane agencija SEKUNDE promovira doživljaje koji oduševljavaju posjetitelje vinskih cesta Zagrebačke županije. Uz hvaljena svjetska vina, na vinskim cestama ove regije pronaći ćete zelene oaze, vrhunsku gastronomsku ponudu I topli osjećaj dobrodošlice koji se dugo pamti.

„Ova nominacija priznanje je za rad i trud Turističke zajednice Zagrebačke županije u promociji turizma naše prekrasne županije.. Sudjelovanje u CIFFT Circuitu znači natjecati se s najboljima iz cijelog svijeta i podiže svijest o turističkoj ponudi naše regije. Natjecanje okuplja najprestižnije festivale korporativnih i turističkih filmova diljem svijeta i predstavlja priliku za promociju Zagrebačke županije na globalnoj razini.“  izjavila je Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Ova inicijativa, komunicirajući izravno s publikom, prepoznaje važnost gledatelja i publike u oblikovanju komunikacije i unaprjeđenju turističke industrije. Podrška gledatelja ključna je za odabir pobjednika.

Na službenim stranicama CIFFT-a možete pogledati nagrađivani film Okusi prije svega i dati mu svoj glas podrške u izboru za Najbolji turistički film svijeta.

Rezultati će nakon zbroja glasova publike biti objavljeni u petak 20. listopada.

de_DEDE

Pretraživanje

Suche

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content