Samoborska slatičarnica “U prolazu” osvojila Trofej Gault&Millau Croatia 2023

Direktorica Ivana Alilović, uime Turističke zajednice Zagrebačke županije, sudjelovala je na predstavljanju šestog izdanja međunarodnog vodiča Gault&Millau Croatia 2023., tijekom kojeg su dodijeljeni trofeji mnogobrojnim chefovima diljem Hrvatske. Zagrebačka županija već drugu godinu za redom broji mnoge restorane na listi top restorana, vina, ulja i POP lokala među kojima su Vinogradarska kuća Braje i Chop Old House Hotel & Restaurant.

Chef godine prema izboru gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia je Marijo Curić, dok je samoborska slastičarnica “U prolazu” osvojila Trofej za najbolji POP lokal.

“Mnogi dolaze iz tridesetak kilometara udaljenog Zagreba, pa im vječno užurbane prodavačice pakiraju kremšnite u kutije ‘za doma’, no većina posjetitelja ipak želi tamo sjesti i uživati u slasticama uz kavu, čaj, čašu vina ili kakav fini liker” – govore u recenziji na stranicama Gault&Millau Croatia.

Čestitke ženskom slastičarskom timu iz Zagrebačke županije – Ivančici Vitko, Snježani Frklić i Branki Žganjer!

de_DEDE

Pretraživanje

Suche

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content