Tourismusverband der Gespanschaft Zagreb

Prvo izdanje SOT 2023. okupit će ključne dionike održivog turizma

Održivi turizam sve je češća tema o kojoj se govori u stručnoj, ali i široj javnosti. Turistička zajednica Zagrebačke županije i Veleučilište Velika Gorica tim povodom organiziraju događanje na kojem će u suradnji s ključnim dionicima progovoriti o izazovima „zelenog“ turizma. Stručni skup “Suvremeni izazovi održivog turizma” u svojem prvom izdanju održat će se u srijedu, 28. lipnja 2023. na Veleučilištu Velika Gorica.

Stručni skup predstavlja značajan događaj u području turizma, okupljajući stručnjake, znanstvenike, predstavnike poslovnih subjekata i drugih dionika iz turističkog sektora. Cilj skupa je raspravljati o suvremenim izazovima, sigurnosti i održivosti u turističkom gospodarstvu Republike Hrvatske te pružiti platformu za razmjenu ideja i najbolje prakse. Rasprave skupa bit će usmjerene na teme koje su od ključne važnosti za razvoj turističkog sektora u Republici Hrvatskoj. 

Uvodne govore održat će direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović, dekan Veleučilišta Velika Gorica dr. sc. Ivan Toth, prof. struč. stud., gradonačelnik Grada Velike Gorice i zastupnik u Hrvatskom saboru Krešimir Ačkar, ministrica turizma i sporta prof. dr. sc. Nikolina Brnjac te potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Na konferenciji će govoriti i istaknuti govornici: izv. prof. dr. sc. Robert Kopal (Veleučilište Effectus), Davorin Štetner (HAKS), prof. dr. sc. Božo Skoko (Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu), Gabrijela Abramović (Međunarodna zračna luka „Dr. Franjo Tuđman“), Domagoj Vrban (Hotel Garden Hill), prof. dr. sc. Sanja Kalambura (Veleučilište Velika Gorica), doc. dr. sc. Katarina Miličević (Tourism Lab), Slavko Štefičar (Ministarstvo turizma i sporta) i dr. sc. Dejan Gluvačević (Veleučilište “Edward Bernays”).

Stručni skup će moderirati Ivana Belić iz REGEA-e, a cjelokupni program možete pogledati niže navedeno.

de_DEDE

Pretraživanje

Suche

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content