Tourismusverband der Gespanschaft Zagreb

Prošeći se po Zagrebačkoj županiji, fotkaj i prijavi svoje radove: osvoji Wellness vikend, večeru za dvoje ili degustacije pjenušavih vina

Zagrebačka županija nudi mnogobrojne ljepote u svojem kraju, a sve ljubitelje amaterske ili profesionalne fotografije samo nekoliko kadrova objektiva razdvaja od mnogobrojnih nagrada. Upravo tako, Turistička zajednica Zagrebačke županije treću godinu za redom provodi fotografski nagradni natječaj pod nazivom “Photo Zagreb County” te poziva sve posjetitelje i stanovnike zagrebačkog prstena na sudjelovanje u natječaju, a prijaviti se mogu svi oni koju su zaljubljenici u fotografiju i objektiv. Jedini uvjet za prijavu je da ste stariji od 18 godina, a prijave su moguće od 17. travnja sve do 28. svibnja 2023. 

“Nagradni natječaj “Photo Zagreb County” u ovogodišnjem trećem izdanju možemo već nazvati i tradicionalnom aktivnošću naše turističke zajednice. U proteklim izdanjima okupili smo velik broj sudionika koji su svojim fotografskim radovima, amaterskim i onim profesionalnim, doprinijeli promociji Zagrebačke županije kao destinacije”, poručila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović povodom otvaranja prijava za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Nekoliko atraktivnih tema natječaja, najbolji radovi bit će izloženi na izložbi

Fotografija je nešto što svakodnevno prati svakog od nas, bilo da smo u šetnji prirodom,  posjetitelji raznovrsnih događanja, obiteljskom ručku na etno imanju ili ako samo trčimo nedjeljom ujutro. Mobilni uređaji su u današnje vrijeme produžene ruke gotovo svake od aktivnosti u jednom danu, a na tome tragu bili su i u Turističkoj zajednici Zagrebačke županije pa su omogućili prijave na nagradni natječaj kroz šest tema – aktivan boravak u prirodi; sudjelovanje na manifestacijama i događanjima; kulturno-povijesne znamenitosti, tradicija destinacije; ruralni motivi te eno-gastro motivi i doživljaji. 

Najbolji radovi koje odaberu Povjerenstvo natječaja i pratitelji na društvenim mrežama, osim što će osvojiti vrijedne nagrade, bit će izloženi na posebno organiziranoj izložbi u povodu završetka nagradnog natječaja “Photo Zagreb County”.

Wellness vikend, večera za dvoje i degustacije pjenušavih vina osigurane su za one najbolje

Wellness vikend za dvoje, romantična večera, eno-gastro doživljaji i degustacije pjenušavih vina diljem Zagrebačke županije samo je dio nagrada koje je osigurala za one najbolje koji prijave svoje radove na nagradni natječaj. Najbolji radovi bit će probrani kroz pet kriterija – originalnost i umjetnička vrijednost, tematska usklađenost, storytelling i emocija, tehnička izvedba i kvaliteta te kompozicija fotografije.

Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, eno-gastro motive, a kojima će se dodatno promovirati atrakcije i ljepote Zagrebačke županije. Više informacija o prijavi i nagradnom natječaju moguće je pronaći na poveznici.

de_DEDE

Pretraživanje

Suche

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content