Turistička zajednica Zagrebačke županije

32. WINE EnoGASTRO VIP Event – Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Edukativni događaj usmjeren na restoratere, hotelijere, ugostitelje te općenito na HoReCa sektor, naš turizam i gospodarstvenike usko vezane uz turizam i ugostiteljstvo održava se 29.3. 2023. godine od 13 do 21 sati u Hotelu Antunović u Zagrebu.

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica svi gosti imati priliku degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Svoju potporu ovom za turizam važnom projektu i ove godine dali su Turistička zajednica grada Zagreba, Zagrebačka županija, Turistička zajednica Zagrebačke županije, Hrvatska turistička zajednica, a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Sve informacije o programu, govornicima, izlagačima su na web adresi organizatora www.dantes.biz 
Prijave za sve pripadnike HoReCa industrija za besplatno sudjelovanje u konferenciji primaju se isključivo na info@dantes.biz

hrHR

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content