Turistička zajednica Zagrebačke županije

Turistička zajednica Zagrebačke županije sudjeluje u Green Destinations konferenciji i ostvaruje napredak prema Green Destinations certifikatu

Turistička zajednica Zagrebačke županije sudjeluje na Green Destinations konferenciji, istaknutoj međunarodnoj inicijativi posvećenoj održivom turizmu. Konferencija je prilika da se podijeli najnoviji napredak u postizanju Green Destinations certifikata, koji predstavlja veliko dostignuće u promicanju održivog turizma u regiji.

Green Destinations je priznata globalna organizacija sa sjedištem u Nizozemskoj, koja se zalaže za podršku održivim destinacijama, poslovnim subjektima i zajednicama. Njihovi programi, uključujući GD Awards i Certification Program za destinacije, Good Travel Program za poslovne subjekte te Top 100 Sustainability Stories, predstavljaju ključne inicijative u promicanju ekološke odgovornosti i očuvanja okoliša.

Sudjelovanje na Green Destinations konferenciji predstavlja važan korak u ostvarivanju naše vizije održivog turizma. Sama činjenica da se i Zagrebačka županija našla na ovakvom događanju govori o napretku koji smo do sad uspjeli postići. Iako smo postigli puno i dalje je pred nama izniman posao u koji nastojimo uključiti sve sudionike turističke djelatnosti, ali i puno šire od toga. Održivo, pametno, zajedno zalažući se za napredak, razvoj naše županije u turističkom, a samim time i u svakom drugom smislu ne zaboravljajući na poštivanje ljudskih prava i dalje je naša glavna vizija. Komunikacija je ključ uspješne suradnje i neophodan faktor u procesu tranzicije. izjavila je direktorica Turističke zajednice Ivana Alilović. 

Ova konferencija okuplja više od 55 stručnjaka iz cijelog svijeta kako bi razmijenili iskustva, stvorili bolje prakse i oblikovali budućnost održivog turizma. To je prilika za sve sudionike da zajedno doprinesu održivom razvoju destinacija.

Turistička zajednica Zagrebačke županije poziva sve zainteresirane da se pridruže ovom dijalogu i sudjeluju u oblikovanju odgovornije i obećavajuće budućnosti turizma.

hrHR

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content