Turistička zajednica Zagrebačke županije

Turistička zajednica Zagrebačke županije predstavila turističku ponudu na B2B radionici u Ljubljani

U organizaciji s Predstavništvom Hrvatske turističke u zajednice Sloveniji održana B2B radionica u Ljubljani na kojoj su hrvatske turističke regije i županije prezentirale svoju turističku ponudu slovenskim turističkim agencijama.

Turistička zajednica Zagrebačke županije predstavila se na trenutno najzanimljivijem tržištu Sloveniji koja prepoznaje važnost održivog turizma, a u koji Turistička zajednica Zagrebačke županije unazad pet godina kontinuirano ulaže brojnim projektima te predanim radom na očuvanju atraktivnosti turizma, okoliša, društvenih i kulturnih vrijednosti.

Na radionici su bili nazočni predstavnici hrvatskih turističkih regija, eminentni predstavnici slovenskih medijskih kuća i turističke agencije koji su imali priliku upoznati turističku ponudu najveće Green Destinations certificirane destinacije u Hrvatskoj – Zagrebačku županiju!

hrHR

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content