Turistička zajednica Zagrebačke županije

Turistička zajednica Zagrebačke županije osvojila nagradu za najbolji vinski film

Destinacijski film Turističke zajednice Zagrebačke županijeOkusi prije svega, koji gledatelje upoznaje s bogatom, eno-gastronomskom ponudom vinskih cesta na svečanoj dodjeli nagrada Zagreb Tour Film Festivala i u petak 14. listopada proglašen je najboljim vinskim filmom.

U konkurenciji 106 filmova i radova audiovizualne produkcije koja promovira turizam u aspektima turističke destinacije, stručni žiri kojeg čine relevantni domaći i svjetski stručnjaci, dodijelio je filmu Okusi prije svega nagradu najboljeg promotivnog turističkog filma u kategoriji eno-gastro turizma.

Destinacijski film Okusi prije svega pripremali smo s ciljem da našim gostima, posjetiteljima Zagrebačke županije približimo neraskidivu vezu vinskih cesta i gastronomije koja se ovdje njeguje stoljećima. Zagrebačka županija poznata je destinacija za uživanje u lokalnoj gastronomiji i svježim, autohtonim namirnicama koje prirodno nadopunjuju ponudu vinskih cesta. Iznimno smo ponosni što naš rad, u turističkoj zajednici Zagrebačke županije prati sjajne rezultate naših vinara, dobitnike brojnih međunarodnih priznanja za prepoznatljivu izvrsnost vina.“ Izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

Uz finale Art & Tur festivala u Portugalu, ovom nagradom vinske ceste Zagrebačke županije, sami vinari ali i restorani i proizvođači domaćih proizvoda koji ih prate, ostvarili su prepoznatljivost u međunarodnoj konkurenciji najboljih turističkih filmova svijeta.

hrHR

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content