Turistička zajednica Zagrebačke županije

Odabrani najbolji u Zagrebačkoj županiji kojima će 1. ožujka biti dodijeljena Ruža Zagrebačke županije

Prvi puta u Zagrebačkoj županiji dodjeljuju se godišnje nagrade Ruža Zagrebačke županije za najbolje turističke djelatnike, objekte i poslovanja. Stručni žiri od pet članova u ponedjeljak 20. veljače pregledao je pristigle kandidature i odabrao najbolje.

Godišnja nagrada „Ruža Zagrebačke županije“ priznanje je izvrsnosti u sektoru turizma na području održivog turizma, inovativnosti, eno-gastronomije, društveno-odgovornog poduzetništva, smještajnih objekata i pojedinaca za njihov osobit doprinos prepoznatljivosti destinacije Zagrebačke županije. Zahvaljujem se svim našim posjetiteljima, građanima i poslovanjima koji su se uključili u natječaj i poslali svoje nominacije.“ izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović dodajući kako je će na svečanoj dodjeli nagrada Turistička zajednica Zagrebačke županije posebnim priznanjima nagraditi još dva poslovanja.

Stručni žiri Ruže Zagrebačke županije okupio se u ponedjeljak 20. veljače kako bi ocijenili pristigle kandidature i odabrali prve pobjednike godišnjeg natječaja Turističke zajednice Zagrebačke županije. Na natječaj je pristiglo ukupno 58 važećih kandidatura za najbolje turističke djelatnike, objekte i poslovanja od kojih je stručni žiri prema kriterijima nagrade odabrao ukupno 12 najboljih. Okupljeni stručni žiri ovogodišnjeg natjecanja činili su Mirna Medaković, Slavko Štefičar, Lana Mindoljević, Jure Galić i Ivana Alilović.

Svečanost dodjele nagrada „Ruža Zagrebačke županije“

Završna večer i svečano proglašenje dobitnika nagrada Ruža Zagrebačke županije, održat će se 01. ožujka u restoranu Chop.

Najboljima u Zagrebačkoj županiji bit će dodijeljena priznanja i nagrade s tradicijskim simbolom crvene ruže.

hrHR

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content