Turistička zajednica Zagrebačke županije

Novo limitirano izdanje minimalističkih i blagdanskih suvenira Turističke zajednice Zagrebačke županije koje oduševljava

Turistička zajednica Zagrebačke županije je predstavila novu seriju suvenira u formatu narukvica limitiranog izdanja i minimalističkog dizajna. Ovog puta radi se o narukvicama vjerske tematike s obilježjima svetaca, zaštitnika pojedinih gradova u županiji. Limitirana serija narukvica izrađenih u suradnji s poznatim domaćim brendom Borboletom oduševit će sve koji su u potrazi za jednostavnim, a opet efektnim blagdanskim poklonima.

Elegantne narukvice izrađene u suradnji s domaćim brendom Borboleta poseban su i svevremenski suvenir, koji nije samo to, već može biti savršen poklon upravo za božićne blagdane pred svima nama, a narukvice će biti moguće kupiti na prodajnim mjestima ili naručiti online. Autentičnost i originalnost ovog suvenira kroz raznovrsne motive vodi kroz priču turističke destinacije, a četiri motiva patrona povezani su s Turopoljem i Velikom Goricom, Samoborom, Kloštar Ivanićem i krašićkim krajem, koji često nazivamo i Dolinom kardinala.

Odličan primjer sinergije između tradicije i modernog

Na ovome projektu radi se još od početka godine, a nadahnuće je bio i značaj ovog, blagdanskog, dijela godine koji je uspješno spojen s rastućom potrebom za razvojem vjerskog turizma. Nije to jedino što spajaju ove narukvice, one su i izvrstan primjer sinergije između tradicije i modernog, ali su i održivi te svevremenski, a upravo takvoj promociji destinacije i težimo.

Korijeni vjerskog turizma sežu daleko u prošlost, a danas se smatra jednim od istaknutih oblika suvremenog turizma. Direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović ističe da su sa željom za razvojem inovativne turističke ponude i održivih oblika promocije destinacije, došli upravo na ideju ponovne suradnje s poznatim hrvatskim brendom narukvica. 

Snažna simbolika četiri zaštitnika i destinacija u Zagrebačkoj županiji

Ovogodišnji vjerski motivi narukvica nisu tu slučajno, već upravo zbog sve veće potražnje za vjerskim turizmom u Zagrebačkoj županiji. Narukvice nose motive Svete Lucije, Svete Anastazije, Svete Marije i blaženog Alojzija Stepinca, a svaka od njih nosi posebnu ‘poruku’. 

Sveta Lucija, osim što je zaštitnica Turopolja i Velike Gorice, označava svjetlost, dok Sveta Anastazija kao zaštitnica Samobora simbolizira ljubav. Sveta Marija kao patron Kloštar Ivanića šalje poruku milosrđa, a blaženi Alojzije Stepinac kroz snažnu vezu s Dolina kardinala govori o zakonu ljubavi kao jednoj od najljepših karakteristika kršćanstva.

Tvrtka Borboleta je dugogodišnji partner turističke zajednice zagrebačke županije i izrazito je ponosna na suradnju. Turistička zajednica Zagrebačke županije osim što baštini tradiciju kroz novu liniju Borboletinih narukvica, uspješno to radi i kroz brending na hoodicama, majicama i drugim mnogobrojnim promotivnim materijalima. 

hrHR

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content