Turistička zajednica Zagrebačke županije

Klaster Središnja Hrvatska sudjeluje na najvećem turističkom sajmu u Bavarskoj f.re.e München

U Münchenu je otvoren turistički sajam f.re.e, najveći međunarodni turistički sajam u Bavarskoj na kojem je ovogodišnja zemlja partner Hrvatska. Sajam će biti otvoren do 26. veljače 2023. g, a očekuje se oko 120 tisuća posjetitelja.

Uz Hrvatsku turističku zajednicu kao glavnog izlagača svoju turističku ponudu predstavljaju i ostali hrvatski suizlagači, hotelijeri, agencije, prijevoznici i turističke zajednice među kojima su i regionalne turističke zajednice Klastera Središnja Hrvatska.

Klaster središnja Hrvatska koji okuplja turističke zajednice sedam kontinentalnih županija, ovim ali i ostalim ciljanim prezentacijama te zajedničkim nastupima, planira pojačati suradnju i turističku promociju ovog dijela Hrvatske i turističkih proizvoda/usluga na tržištu te brendiranje. Članice su Međimurska, Varaždinska, Krapinsko-zagorska, Bjelovarsko-bilogorska, Sisačko-moslavačka, Zagrebačka i Koprivničko-križevačka županija.

„Tržište Bavarske nikada nije bilo bliže nakon ulaska Republike Hrvatske u Schengen. Nijemci su naši tradicionalni i najbrojniji gosti u županiji te je u prvim danima sajma iskazan interes za našom destinacijom.“, izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

hrHR

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content