Turistička zajednica Zagrebačke županije

23. međunarodna poslovno-turistička burza PUT

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji koja je održana u prostorijama Hotela Garden Hill u Velikoj Gorici, najavljena je ovogodišnja  23. međunarodna poslovno-turistička burza PUT, hrvatski B2B turistički susret koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.

Turistička burza održava se već više od 20 godina. Organizator je Destinacijska management kompanija  Vall 042 i Udruga hrvatskih putničkih agencija. Svake godine domaćin je druga hrvatska destinacija, ovoga puta domaćinstvo je pripalo Turističkoj zajednici Zagrebačke županije koja će ovo značajno poslovno događanje ugostiti u Hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici, za točno za tjedan dana od 28. do 30. studenog.

„Kao gradonačelnik Velike Gorice izražavam veliko zadovoljstvo što se jedan ovakav skup turističkih djelatnika održava u našem gradu. 23. Međunarodna poslovno-turistička burza najveći je skup turističke struke u povijesti Velike Gorice, a mislim i najveći poslovni skup u našem gradu do sada. Izgradnjom novih smještajnih kapaciteta i novih hotela posljednjih godina, poput ovog u kojem smo danas vjerujem kako ćemo kao grad biti domaćin i brojnim drugim poslovnim i strukovnim skupovima u budućnosti.  Želim čestitati i zahvaliti gospođi Alilović koja je dovela i organizirala ovaj skup u Velikoj Gorici“, izjavio je gradonačelnik grada Velike Gorice g. Krešimir Ačkar.

„Domaćin ovogodišnje poslovno-turističke burze bit će Turistička zajednica Zagrebačke županije. Zelena oaza grada Zagreba s čarobnom prirodom (dolinama, šumama, vodama) te bogatom kulturnom baštinom pripremila je neočekivano, autentično iskustvo za sve sudionike.“, istaknula je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, gđa Ivana Alilović.

„Poslovna turistička burza PUT jedan je od značajnijih susreta turističkih djelatnika iz Hrvatske i okolnih zemalja koji svake godine organiziramo u drugoj destinaciji. Drago mi je da smo nakon toliko godina stigli i ovdje u Veliku Goricu. To prije svega zahvaljujem našim domaćinima – Turističkoj zajednici Zagrebačke županije koja izuzetno velike napore ulaže u razvoj kontinentalnog dijela turizma. Veseli me da će sudionici burze PUT vidjeti mnogobrojne atraktivne sadržaje ovog kraja koje zatim mogu i uključiti u svoje turističke aranžmane. Odaziv sudionika za ovogodišnje događanje jako dobar pa će se tako drugi tjedan ovdje naći gotovo 150 turističkih djelatnika iz Hrvatske, BIH, Češke, Slovačke, Slovenije, Srbije i Mađarske.“, izjavila je gđa  Maja Šimenc direktorica Burze PUT.

Na tiskovnoj konferenciji ispred Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA-e) prisustvovala je gđa Mihaela Turniški, voditeljica Odjela članstva i komunikacije, koja je zahvalila na ovogodišnjem domaćinstvu.

„Želimo se zahvaliti Turističkoj zajednici Zagrebačke županije na pruženom povjerenju i odabiru našeg hotela za organizaciju međunarodne poslovno-turističke burze put. Za naš obiteljski hotel ovaj je događaj vrijedna prilika za uspostavljanje kontakata s potencijalnim partnerima. Vjerujemo kako ćemo zajedno sa svim sudionicima pronaći način kako zadržati stabilnost u ovim vrlo izazovnim vremenima.“, rekao je g. Domagoj Vrban, vlasnik hotela Garden Hill.

 

 

hrHR

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content