Turistička zajednica Zagrebačke županije

Turistička zajednica Zagrebačke županije uvjerljivo predvodi u izboru za najbolji svjetski turistički film

Turistička zajednica Zagrebačke županije pridružila se, u veljači, globalnom natjecanju turističkih oglasa i videa za titulu najboljeg svjetskog turističkog filma – CIFFT Circuit 2023. „Zagreb County A Taste Above“ film je koji za cilj ima promovirati Vinske ceste Zagrebačke županije kao neophodnu stanku od svakodnevnog ubrzanog urbanog života, a već sada nalazi na prvom mjestu u kategoriji turističkih proizvoda.

Iako se stanje na ljestvici može mijenjati tijekom sljedećih tjedana i mjeseci, film Turističke zajednice Zagrebačke županije vodi drugoplasirani katalonski promotivni film s gotovo dvostruko više bodova. U kategoriji turističkih proizvoda, ispod filma Zagrebačke županije nalaze se i promotivna videa iz Japana, Indonezije i Portugala.

 Sudjelovanjem na ovogodišnjem CIFFT Circuit, Turistička zajednica Zagrebačke županije želi povećati vidljivost među globalnim dionicima turističkog gospodarstva te pokazati svoju predanost izvrsnosti i inovativnosti u turističkoj komunikaciji, što vjerujemo da će i završni rezultat potvrditi“, rekla je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Za produkciju spektakularnog filma koji u manje od dvije minute izaziva sva ljudska osjetila pobrinuli su se iz produkcije kuće „Sekunde Digital“, a video kao takav dio je strategije promocije Zagrebačke županije na digitalnim platformama diljem emitivnih turističkih tržišta. Film povezuje gledatelje sa sukreatorima društvenog, turističkog i gastronomskog života u Zagrebačkoj županiji kroz prizore i zvukove prirode, izrade domaćih specijaliteta, kušanja vina i domaćih proizvoda.

Film možete pogledati i sami na poveznici, a stanje na bodovnoj ljestvici u bilo kojem trenutku provjeriti ovdje. Tijekom 2023. godine film “Zagreb County A Taste Above” proći će kroz međunarodne festivale diljem svijeta, a očekuje se da bi novi film mogao donijeti više međunarodnih nagrada i priznanja destinaciji. CIFFT Circuit organizira Međunarodni odbor festivala turističkog filma (CIFFT), a podržavaju ga Svjetska turistička organizacija (UNWTO), Europska turistička komisija (ETC) i druge relevantne turističke organizacije.

hrHR

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content