Turistička zajednica Zagrebačke županije

Nagradni foto-natječaj „Photo Zagreb County“ – upitnik

Vaša sugestija za nagradni foto-natječaj?

Turistička zajednica Zagrebačke županije organizirala je fotografski natječaj za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, pod nazivom “Photo Zagreb County”. Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, eno-gastro motive, a kojima će se dodatno promovirati posjet i istraživanje Zagrebačke županije.

“Kako bi naše aktivnosti poboljšali izradili smo kratki upitnik, jer na taj način poboljšati i korigirati svoj projekt.“ izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović te naglasila: „Sve što trebate jest sudjelovati u našem kratkom upitniku, jer Vaše mišljenje nam je izuzetno  važno. Zahvaljujem se ovim putem svima koji su odlučili sudjelovati u našem nagradnom foto-natječaju „Photo Zagreb County“.

Upitnik je anoniman, a za ispunjavanje je potrebna 1 minuta.

Hvala Vam!

hrHR

Pretraživanje

Search

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content