Turistička zajednica Zagrebačke županije

Mlin iz bajke

Svega par kilometara od centra grada Samobora nalazi se idilično imanje uz potok Bistrec koje prepoznajemo po zvukovima vode na kotaču od mlina. Osim finog domaćeg i uvijek friško mljevenog brašna, tu se ocrtava prekrasna priroda okružena brijegom i šumom.

Mjesto stvoreno za predah uz čašu vina koje ljubazni domaćini rado nude posjetiteljima. Vina su također iz vlastite vinarije i tu se mogu naći razne vrste vina, koja se čuvaju u špiljovitim podrumima.

Kako ovdje ne bi stala njihova priča odlučili su proširiti ponudu i na gastronomiju. Iznad mlina i podruma nalazi se drvena sala koja odjekuje toplinom ugođaja. U salu stane stotinjak osoba, a u ponudi meni-a nalaze se domaća jela poput patke s mlincima, ali i ona standarda kao teletina u umaku od pršuta i kadulje. Kao takva, idealna je za organizaciju raznih prigoda poput krštenja, domjenaka, svadbi, rođendana.

Za sada rade isključivo na rezervacije, dakle ukoliko planirate neki event obratite im se kako bi ga učinili nezaboravnim!

Saznaj više →

hrHR

Pretraživanje

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content